ZBEÜ 30. Yıl Etkinlikleri Kapsamında Gerçekleştirilen "Adliye Çalışanları ile Söyleşi" Etkinliğine Öğrencilerimiz Yoğun İlgi Gösterdi (14.10.2022)

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi 30. Yıl Etkinlikleri kapsamında Yüksekokulumuz tarafından 14 Ekim 2022 Cuma günü saat 10.00'da Devrek Kampüsü Konferans Salonunda "Adliye Çalışanları ile Söyleşi" etkinliği düzenlendi.

Moderatörlüğünü Öğr. Gör. Fulya Kurtuluş Aydın'ın yaptığı söyleşiye Devrek Adalet Sarayından Yazı İşleri Müdürü Taşkın Kara, İcra Müdürü Muhammet Güneş ve Zabıt Katibi Aysun Akbıyık katıldı. Söyleşinin öncesinde açılış konuşmasını yapan Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Özcan Sezer, konuşmacılara katılımlarından dolayı teşekkür etti. Söyleşide yazı işleri müdürlüğü, icra müdürlüğü ve zabıt katipliği meslekleri tanıtıldı ve bu mesleklere giriş süreci hakkında bilgi verildi. Söyleşi öğrencilerin sorularının cevaplandırılması ile son buldu.

Devrek Adalet Sarayının değerli çalışanları Yazı İşleri Müdürü Taşkın Kara, İcra Müdürü Muhammet Güneş ve Zabıt Katibi Aysun Akbıyık'a göstermiş oldukları ilgi ve söyleşiye katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.

Yayınlanma Tarihi : 14.10.2022