ZBEÜ 30. Yıl Etkinlikleri Kapsamında "Ceza Muhakemesinde Soruşturma Evresi" Konulu Konferans Gerçekleştirildi (24.10.2022)

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi 30. Yıl Etkinlikleri kapsamında Yüksekokulumuz tarafından 24 Ekim 2022 Pazartesi günü saat 14.00'te Devrek Kampüsü Konferans Salonunda "Ceza Muhakemesinde Soruşturma Evresi" konulu konferans düzenlendi.

Moderatörlüğünü Öğr. Gör. Serkan Yavuzoğlu'nun yaptığı konferansa Devrek Cumhuriyet Savcısı Dinçer Altaş konuşmacı olarak katıldı. Konferansın öncesinde açılış konuşmasını yapan Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Özcan Sezer, Devrek Cumhuriyet Savcısı Dinçer Altaş'a konferansa katılımından dolayı teşekkür etti. Konferansta Savcı Altaş, ceza muhakemesinde soruşturma evresi hakkında bilgi verdi. Konferans öğrencilerin sorularının cevaplandırılması ile son buldu.

Devrek Cumhuriyet Savcısı Dinçer Altaş'a göstermiş olduğu ilgi ve konferansa katılımından dolayı teşekkür ederiz.

Yayınlanma Tarihi : 24.10.2022