2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Oryantasyon Programı Gerçekleştirildi (07.10.2022)

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Oryantasyon Programı 7 Ekim 2022 Cuma günü saat 11.00'de Devrek Kampüsü Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Oryantasyon Programına Müdür Yardımcısı ve Hukuk Bölümü Başkanı Öğr. Gör. Serkan Yavuzoğlu, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Fulya Kurtuluş Aydın, Staj Koordinatörü Öğr. Gör. Cihan Çoraoğlu ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Programın başında Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer'in öğrencilerimize yönelik konuşmasını içeren video kaydı izlendi. Ardından Hukuk Bölümü Başkanı Öğr. Gör. Serkan Yavuzoğlu, Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS), Uzaktan Eğitim Sistemi, öğrenci danışmanlığı hizmeti, ders kayıt işlemleri, ders içerikleri, öğretim planı, kütüphane hizmeti ve psikolojik danışmanlık hizmeti konularında öğrencilere bilgi verdi. Daha sonra Öğr. Gör. Cihan Çoraoğlu, Adalet programı mezunlarının istihdam olanakları ve staj yükümlülüğü hakkında açıklamalarda bulundu. Programın sonunda Öğr. Gör. Fulya Kurtuluş Aydın, Devrek Kampüsünün fiziki altyapısı, öğrenci toplulukları ve ilçe hakkında öğrencileri bilgilendirdi. Konuşmaların ardından Üniversitemiz Tanıtım Faaliyetleri Etki Değerlendirme Anketi linki öğrencilerle paylaşıldı. Program, öğrencilerin sorularının cevaplandırılması ile son buldu.

Yayınlanma Tarihi : 07.10.2022